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オイスター♪ムール貝♪@Starfish Oyster &amp&#59; Grill
2010/08/24(Tue)
今日は

Toronto Life's 100 Must-Try-Before-You-Die Things

http://www.torontolife.com/features/eat-drink-and-be-daring/ 
から

「31 Galway oysters
Just about every big city has an oyster house, but few in North America can get their hands on these legendary flats from Galway, Ireland. Starfish’s master shucker, Patrick McMurray, spent five years lobbying Canadian fisheries officials before he was granted clearance to import them. Creamy, mineral-laced and as salty as the air at the cliffs of Moher, these babies were more than worth the trouble. $3.75 each.
Starfish, 100 Ade?laide St. E., 416-366-7827」

と紹介されたお店で夕食を。

桜のお食事日記IV

まずはOntarioのロゼの泡から始めます。
桜のお食事日記IV


Oyster 2dozen
いろいろな種類を盛り合わせて

桜のお食事日記IV



私はこの1番小さなのがミネラル感がしっかりしていて好み。

底が深いのはミルキー感強く、岩牡蠣みたい。大きいのはカクテルソースとあわせて◎

桜のお食事日記IV

カナダのソービニオン・ブランは極々飲めてしまいます。
桜のお食事日記IV


前菜

サーディングリル

桜のお食事日記IV

チャウダー
桜のお食事日記IV

サーモン
桜のお食事日記IV


メイン

ムール貝のワイン蒸しにはたっぷりのフライドポテト

桜のお食事日記IV


リースリングはナイアガラから。これおいしかった。

桜のお食事日記IV


オマール海老は伝統的に溶かしバターで

このお店のオマールは蒸し加減が良くて美味

桜のお食事日記IV

〆はアイスワイン
桜のお食事日記IV

爆弾のようなプディングに
桜のお食事日記IV


チーズ盛り合わせ

カナダのBenedictine Blueが良かった♪

桜のお食事日記IV


今晩も満足なお食事ができました♪

眠いので解説は簡単に。ではおやすみなさい。


20100823 海外 カナダ トロント 食事 飲んだお酒 ワイン

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